RSS Feed

3 skarpe Lenovo-laptops til at arbejde koncentreret på

13. september 2019 | Laptop tips & tricks

Har du brug for en god laptop fra Lenovo? Vi giver dig tre forskellige modeller fra Lenovo i tre forskellige prisklasser og til tre forskellige typer af arbejde. Læg især mærke til, hvor meget ram den enkelte computer har. Det er afgørende for, hvor mange programmer du kan køre med på samme tid

Bærbaren er blevet den computer, som de fleste, der arbejder med it og digitale services, bruger. Blandt de bedste modeller på markedet er Lenovos kvalitetscomputere. Der formår at skabe de bedste betingelser for dig – både ved at være solide, langtidsholdbare og hårdføre og have et vælg af tilkøbsmuligheder. Du kan stort set gøre hver computer fra Lenovo til en stærk laptop.

De er samtidig alle udstyret med et bærdygtighedsstempel, da de alle er miljøcertificerede, i forhold til hvor meget deres strømforbrug udleder af CO2. Det skaber altså de bedste rammer, ikke kun for miljøet, men også for dine samlede omkostninger til strøm. Det skal dog påpeges, at jo stærkere din laptop er, desto mere strøm bruger den. Det skal du især være opmærksom på, hvis du går op i det output, din bærbar har, og dermed, hvor mange penge den koster i drift.

Thinkpad-modellerne er optimerede til stort set alle arbejdssituationer. Det er også de første, vi har har fundet i denne toptre. Den indeholder både en bærbar til forretningsgøremål, budgetmodellen og den bedste generelle model.

1.      Forretningsmodellen: Lenovo Thinkpad X1 Carbon

Det er ikke nogen hemmelighed, at Thinkpad-modellerne er uhyre populære på arbejdspladsen. De er, efter Macbooks, nogle af de mest holdbare, både hvad gælder performance, men også det fysiske og hårdføre udseende. X1 Carbon er en virsomhedsbærbar, der i udgangspunktet har en i7 Intel-processor, og 16 GB ram sammen med en 512 SSD-harddisk gør den til et powerhouse inden for laptops til virksomheder.

Dens strømlinede look giver den et unikt og underspillet businesslook, som mange andre ikke bærbare kan leve op til.

2.      Budgetmodellen: Lenovo IdeaPad

Har du brug for en god bærbar uden nogen dikkedarer, er det helt klart en IdeaPad, du skal have. Det er en billig laptop, der lever op til alle de krav, en moderne computerbruger har brug for. Browsing og redigering af dokumenter gør denne computer dig i stand til. Derudover har den 4 GB ram sammen med en 1 TB harddisk. Den har masser af plads, men knap så mange muligheder for at køre flere programmer på en gang.

3.      Den generelle model: Lenovo IdeaPad 320

Lenovos IdeaPad 320 er en sikker vinder, hvis du skal finde en bærbar, der både er god til prisen og har en høj performance. Du kan både arbejde på den og sågar game på den. Den har en quad core AMD A12-9720P-processor på 2.72 GHz. Derudover har den 8 GB ram og en 256 GB SSD-harddisk.

Det her er den bærbar, du burde vælge, hvis flere brugere skal kunne bruge den, eller hvis du selv skal lave mange forskellige ting på samme tid.