RSS Feed

Acer Aspire 5920G - Anmeldelse

9. januar 2008 | Laptop anmeldelser
Acer Laptop Aspire 5920gAcer har efterhånden en hel del gode laptops på markedet og Acer Aspire 5920G er ingen undtagelse. Aspire 5920G er en god allround laptop, den kan altså både bruges til spil og arbejde. Denne Acer laptop er dog forholdsvis tung (3kg) og batterilevetiden kunne være bedre. Laptoppen er derfor bedst egnet til at have stående hjemme, men her gør den det også rigtig godt.

Godt designet Acer laptop

Laptoppen er en del af Acers "gemstone" koncept og dette kan tydeligt ses på designet da det har et meget unik udseende. Selv før laptoppen åbnes kan man se at der her at tale om kvalitet, kurverne og byggekvaliteten gør at den skiller sig ud fra andre laptops. Når laptoppen åbnes er der dog ikke helt så store forandringer, men det er stadig tydeligt at der er kælet for detaljerne. Tastaturet kan virke lidt stift i det, men dette er vist kun et tilvænnings spørgsmål. Tastaturets layout er rigtig godt.

Ydelsen er rigtig god i forhold til prisen

Aspire 5920G kommer med en 2GHz Intel Core 2 Duo mobile processor (T7300) og 2GB RAM. De 2GB RAM er nok til at Vista kører, men som altid vil en optimeret XP installation give dig endnu bedre ydelse. Grafikkortet (GeForce 8600M) har 256 MB RAM og harddisken er på 160GB. Overordnet er ydelsen rigtig god på denne Acer laptop, men vil du have den ultimative spiloplevelse skal du op i en anden prisklasse. I forhold til prisen får Aspire 5920G en god score i diverse tests.

Laptoppen har 4 USB stik, firewire, modem, 5 i en kort læser, mikrofon og line in, speaker out, S-video/TV out og et Express Card slot. De typiske trådløse standarter (802.11a/b/g/n) er også understøttet. Bemærk at laptoppen ikke kommer med en Windows Restore DVD, det er derfor en godt ide selv at lave en backup DVD som noget af det første.

Klare farver - synsvinklen kunne være bedre

Skærmen på 15.4" er god kvalitet, farverne er klare og teksten står skarpt, men synsvinklen kunne være bedre. Skærmopløsningen er på 1280x800 og laptoppen er god at se DVD film på. De to indbyggede højttalere og subwooferen neden under laptoppen gør at lyden er usædvanlig god, i forhold til mange andre laptops.

Acer Aspire 5920G kan kun anbefales

Som medie og spil computer gør Aspire 5920G det rigtig godt. Alt i alt er laptoppen en glimrende sammensætning. Pris, ydelse og features går op i en højere enhed, Acer Aspire 5920G kan kun anbefales.