RSS Feed

Acer TravelMate 5720 - Laptop test

4. februar 2008 | Laptop anmeldelser
Acer TravelMate 5720Acer har efterhånden mange gode laptops på markedet og deres nyeste laptops i TravelMate serien er ingen undtagelse. Er du på udkig efter en god bærbar der ikke sprænger budgettet er TravelMate 5720 et rigtig godt bud.

Hurtig laptop med masser af plads

Inde i laptoppen sidder der en Intel 2GHz T7300 Core 2 Duo processor og 2 GB DDR2 RAM. De 2 GB RAM skulle være nok til at holde Vista kørende fornuftigt også selvom du har flere programmer kørende på samme tid. Plads er der også nok af hele 200GB sidder der i denne laptop hvilket er ganske pænt når man tænker på samlede pris for systemet.

Laptop test - De fleste spil kører flydende

Laptoppen er udstyret med et ATi Radeon Mobility X2500 chipsæt med 256MB RAM dedikeret til grafikken. Selvom dette ikke høre til de aller hurtigste grafikkort køre de fleste spil flydende. Skærmen på 15.4" har en standart opløsning på 1200x800 og billedet står klart og flot.

Batterilevetiden kunne have været bedre

Laptoppen er dog en anelse tung ca. 3 kg vejen den. Dette gør at TravelMate 5720 ikke super mobil, men den er da til at have med i tasken. Batterilevetiden kunne også have været bedre. Ca. 2½ time holder batteriet ved lettere opgaver. Der er ikke så mange andre negative ting ved 5720 designet er godt og byggekvaliteten er i orden.

Acer TravelMate 5720 features

Ellers er der de samme features som næsten alle laptops i dag indeholder. Fire USB porte, FireWire, RJ-45 (Internet port), DVI-D, VGA og S-Video udgang, PC Card port, Bluetooth, WiFi, 5 i en kortlæser og et DVD drev der læser og skriver de fleste typer af DVD'er. Der er værd at bemærke 5720 er rigtig god WiFi antenne og derfor er super til trådløse netværk.

Hurtig Acer laptop til en god pris

Acer Travelmate 5720 er ikke perfekt, men en forholdsvis hurtig laptop der kan klare de fleste spil. Selvfølgelig kan den ikke konkurrere med dyreste spil-laptops, men hvis man ser på hvad man får i forhold til prisen er denne laptop et rigtig godt køb. De fleste andre laptops i TravelMate serien er også gode, men 5720 giver dig mest for pengene.