RSS Feed

De bedste computerspil lige nu: Disse bør du spille

30. november 2020 | Laptop tips & tricks

 


Hvis du er på udkig efter nye spil til din computer så læs med her.

 

Der kommer hele tiden nye spil til, og det kan være overvældende når man skal vælge. Vi har derfor gjort det simpelt, og har udpeget nogle af de bedste spil, der er tilgængelige lige nu.

 

Football Manager 2021

Det nye Football Manager udkom for nyligt, og det har vist sig at være et fantastisk spil. I den nye udgave får man nemlig en endnu mere autentisk oplevelse, med masser af nye funktioner. Her har der specielt været fokus på managerrollen, og man kan nu som en anden Mourinho opbygge forhold med journalister og spillere på pressekonferencer. Portugiseren har nemlig om nogen forstået hvordan man kan bruge medierne, og han er altid god for en sjov bemærkning. Han regnes desuden som en af de absolut bedste managere, og har også gang i en god sæson for Tottenham, som han står i spidsen for. Her ligger holdet således med helt fremme i Premier League, og kigger vi hos bettingselskaber der tilbyder fodbold betting, spås de faktisk gode chancer for at vinde. Formår de at blive engelske mestre, vil det være første gang siden 1961. Det kræver dog en gedigen indsats fra spillerne og ikke mindst Jose Mourinho, der dog har for vane at vinde i hans anden sæson i en klub. Om han gør det i denne sæson må tiden vise, men uanset hvad har du altså mulighed for at grave din indre Mourinho frem, hvis du anskaffer dig det nye Football Manager. Det nye spil minder således meget mere om virkeligheden, og som altid får man med Football Manager masser af underholdning.

 


 

Fortnite

Fortnite har siden 2017, hvor det blev udgivet taget verdenen med storm. I spillet bliver man kastet ind i en bane med 100 andre personer, og så gælder det ellers om at finde våben, så man kan forsvare sig selv. Herfra handler det om at holde sig i live så længe som muligt. Spillet er utroligt underholdende, og er på rekordtid blevet et af verdens absolut mest populære spil, og millioner af mennesker spiller derfor med. En af grundene til at spillet er blevet så populært, er at det er gratis at spille. Det gør det tilgængeligt for mange flere mennesker, og det kan desuden spilles på tværs af flere platforme såsom PlayStation og Xbox på samme tid. Du kan også finde nogle af de største pengegevinster i gamingverdenen til Fortnite-turneringer, hvor der eksempelvis ved VM i Fortnite bliver uddelt mere end 600 millioner kroner i gevinster.

 

Rocket League

Interessen for Rocket League er ligesom Fortnite eksploderet igennem de seneste par år, hvor flere og flere er begyndt at spille det innovative spil. Det kan bedst beskrives som et mix mellem fodbold og motorsport. Her handler det ligesom fodbold om at score i modstanderens mål, men i stedet for fodboldspillere, spiller man altså med biler. Det er et utroligt underholdende spil der både kan spilles online eller sammen med venner.

 

Der findes selvfølgelig bunkevis af andre sjove spil, men disse tre er nogle af de mest populære og innovative spil på markedet lige nu.