RSS Feed

Anmeldelser af markedets bedste laptops

Der kommer hele tiden nye laptops og alle producenter påstår at netop deres laptops er de bedste. Som forbruger kan det derfor være utroligt svært at finde en bærbar computer af god kvalitet. Her på siden finder du derfor kun anmeldelser af markedets bedste laptops.Laptops til livestreaming: 4 ting du skal tænke over

19. marts 2021 | Laptop anmeldelser


læs artikel Laptops til livestreaming: 4 ting du skal tænke over

Eee PC 900 - Fortræffelig ultra-portale laptop

3. maj 2008 | Laptop anmeldelser

Asus har gjort et fantastisk stykke arbejde med at opdatere et i forvejen super produkt. Ligesom Apple der lever højt på at lytte til deres kunder, har Asus formået at gøre det samme med opdateringen af Eee PC. Resultatet er en fortræffelig laptop der nu et alternativ til en rigtig laptop. Prisen er lidt højere end på den første model, men alt taget i betragtning er Eee PC 900 alle pengene værd.


læs artikel Eee PC 900 - Fortræffelig ultra-portale laptop

Toshiba Satellite A200 - Laptop anmeldelse

9. april 2008 | Laptop anmeldelser

Er du på udkig efter en prisvenlig og god laptop er Toshiba Satellite A200 et rigtig godt bud. Toshiba Satellite A200 er ikke en laptop designet til ét bestemt formål, men er derimod en god og solid all-round laptop til en yderst fordelagtig pris.


læs artikel Toshiba Satellite A200 - Laptop anmeldelse

Macbook Air - Anmeldelse

25. februar 2008 | Laptop anmeldelser

Seneste skud på stammen fra Apple er deres nye Mackbook Air. Det der gør Mackbook Air til noget helt specielt er at den er ekstremt tynd, faktisk er det den tyndeste laptop på markedet


læs artikel Macbook Air - Anmeldelse

Acer TravelMate 5720 - Laptop test

4. februar 2008 | Laptop anmeldelser

Acer har efterhånden mange gode laptops på markedet og deres nyeste TravelMate serie er ingen undtagelse. Er du på udkig efter en god bærbar der ikke sprænger budgettet er Acer TravelMate 5720 et rigtig godt bud.


læs artikel Acer TravelMate 5720 - Laptop test

Acer Aspire 5920G - Anmeldelse

9. januar 2008 | Laptop anmeldelser

Som medie og spil computer gør Aspire 5920G det rigtig godt. Alt i alt er laptoppen en glimrende sammensætning. Pris, ydelse og features går op i en højere enhed, Acer Aspire 5920G kan kun anbefales.


læs artikel Acer Aspire 5920G - Anmeldelse

Asus Eee Pc - Anmeldelse

3. januar 2008 | Laptop anmeldelser

Eee Pc er ikke almindelig laptop, men hvis du har brug for en laptop til lette opgaver som at sende e-mails, skrive i word, PowerPoint eller at surfe lidt er Eee Pc perfekt.


læs artikel Asus Eee Pc - Anmeldelse

Laptop anmeldelse - Thinkpad X61s

19. december 2007 | Laptop anmeldelser

Thinkpad X61s er perfekt til dem der er på farten. Laptoppen vejer kun 1.2 kg med standart batteriet og man ligger næsten ikke mærke til at man har den med i tasken.


læs artikel Laptop anmeldelse - Thinkpad X61s