RSS Feed

Laptops til livestreaming: 4 ting du skal tænke over

19. marts 2021 | Laptop anmeldelser

Det kan være noget af en udfordring, når du skal finde den bedste laptop til livestreaming. Det kræver nemlig, at du læser masser af anmeldelser, så du bedst muligt kan sammenligne de forskellige laptops til formålet. Det gør det ikke nemmere, at selv de bedste laptops også kan have dårlige eller semigode anmeldelser. Her kommer derfor nogle råd, der kan hjælpe dig med at finde frem til den bedste laptop, når du gerne vil streame dine spil.


Streaming er blevet mere populært igennem de seneste år, hvor gamingindustrien er vokset til nye højder. Twitch er en af de mest brugte tjenester, når det kommer til livestreaming af spil.

 

Mange populære gamere er blevet kendte via platformen, som også bruges af diverse sportsstjerner. Eksempelvis er fodboldspilleren Sergio Agüero, der til dagligt tørner ud for Manchester City, storforbruger af Twitch. Når han ikke hamrer mål ind i Premier League, som Manchester City ifølge bet365 er favorit til at vinde, så spiller han computer, mens han streamer til sine fans. At streame kræver dog meget computerkraft, og det er derfor ikke alle computere, der kan klare det. Leder du efter en computer til streaming, kommer der her fire råd, som kan hjælpe dig med at finde den rette.

 

Vigtigt at have en nyere processor

Du bør have et ekstra skarpt øje til processoren, da den vil have afgørende betydning for kvaliteten af dine streams. Alt efter dit budget bør du gå efter en computer med en sjette generations Intel i7 processor, som giver den bedste ydeevne. Leder du efter en mere budgetvenlig laptop, kan en Intel Core i5 processor også bruges, men helst ikke lavere end det.

 

Computeren skal kunne klare varme

Sagen er den, at de fleste laptops er forfærdelige til at skille sig af med varme, da den ellers som et resultat kan  blive langsom og i nogle tilfælde fryse. Det er selvfølgelig skidt hvis man er i gang med at livestreame, og det er derfor vigtigt, at din laptop ikke løber ind i det problem. De fleste laptops under 15 tommer kan du derfor godt glemme, og du bør heller ikke kigge på de tynde Macbooks. De kan simpelthen ikke klare mosten. Det kan desuden være en ide at få renset din laptop en gang om året, for at holde den up to date.

 

Nødvendigt med masser af lagerplads

Videofiler er tunge, og de kræver derfor meget lagerplads. Ønsker du at gemme nogle af dine streams som en fil på din computer, er det altså nødvendigt, at du har nok plads. Gå derfor efter en laptop med minimum 1TB lagerplads, ellers kan du hurtigt løbe tør for plads på din computer.

 

Invester i en god mikrofon

Hvis du selv vil streame, mens du spiller er det en god idé, at du har en god mikrofon. Du kan godt bruge mikrofonen, der sidder i computeren. Problemet er bare, at de fleste laptops har forfærdelige mikrofoner. Derfor vil lyden på dine streams være meget dårlig. Investér derfor i en god mikrofon eller som minimum et headset med en mikrofon, så du ikke skræmmer seere væk.