RSS Feed

Emil Jørgensen: Sådan valgte jeg laptops til Makeitmedia

11. april 2019 | Laptop tips & tricks

Da Makeitmedia skulle have nye laptops, brugte jeg god tid på at finde de helt rigtige. Som markedsføringspecialister er computeren det vigtigste værktøj, vi har. Derfor er det næstbedste er ikke godt nok.

 

Det bedste af det bedste

Når man vælger sin nye laptop, er det vigtigt at finde den, der passer til ens behov. En billig og simpel computer kan være ideel, hvis man blot benytter den til at tjekke vejrudsigten og nyhederne. Men når man som Makeitmedia lever af online markedsføring, er det vigtigt at computeren er hurtig og effektiv. Den skal kunne køre flere programmer og skifte hurtigt mellem programmer og internetfaner. Det var vigtigt for Makeitmedia at vælge de bedste af de bedste laptops. Derfor var vi villige til at give mange penge for vores laptops, da det er alfa og omega, at de kan det, de skal. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, så når man som virksomhed skal vælge nye laptops, kan det betale sig at betale lidt ekstra. Når det er sagt, kan man ofte få rabat, når man vælger at købe et stort antal laptops på én gang. Derfor kan det betale sig at undersøge, hvad markedets forskellige udbydere tilbyder af mængderabatter. Vi valgte at betale lidt ekstra for at få de helt rigtige computere til vores kontor hos Makeitmedia.

 

Fingeren på pulsen

Som markedsføringseksperter er laptops og internettet vores levebrød. Derfor tager vi det også alvorligt, når vi vælger, hvilke laptops vi vil have stående på kontoret. Vi vil gerne vise vores kunder, at vi går op i stil og kvalitet. Det er svært at vide, hvis man vælger en billig computer, der ikke kan yde det, man har brug for. Jeg er personligt af den overbevisning, at mærket også betyder noget. Et lille logo på en laptop kan sige så uendeligt meget om en virksomhed. Er vi softwarenørder eller markedsføringsnørder? Ved vi, hvad der rører sig, når det kommer til elektronik? I vores branche er det vigtigt at have fingeren på pulsen, så valget af laptops er bestemt ikke ligegyldigt. Jeg var ikke i tvivl om, at vi skulle investere i laptops, der viser, at vi tager vores arbejde og vores branche alvorligt.

Internettet var en stor hjælp
Det er ikke en let opgave at vælge laptops til en hel virksomhed. Hvis de ikke virker, som de skal, får det store konsekvenser for vores arbejde. Derfor brugte jeg god tid på at finde råd og vejledning online. Her fandt jeg blandt andet flere forskellige anmeldelser, der gav mig en idé om, hvad de specifikke laptops kunne. Det fik mig hurtigt til at vælge flere laptops fra, fordi de simpelthen ikke levede op til de forventninger, jeg havde til en laptop. På YouTube findes der ligeledes videoer, der gennemgår forskellige laptops grundigt. Det er ærgerligt at vælge en computer, der ikke lever op til forventningerne. Derfor brugte jeg god tid på at finde al den information, jeg kunne, online. Det var desuden vigtigt for mig at have computeren i hånden, før jeg bestilte et stort antal hjem. Jeg gik derfor ned i en fysisk butik og kiggede på computeren for at se, om den levede op til mine forventninger. Til sidst var jeg ikke i tvivl om, hvilke laptops vi skulle have på kontoret. Vi er meget glad for de laptops, vi har valgt. Jeg har derfor et råd til andre: Brug god tid på at undersøge markedet, før du beslutter dig for at købe en laptop.